Samsung Galaxy S III a fost lansat ieri la Londra. Vezi ce noutati aduce!

Postat de on May 5th, 2012 and filed under Galerie Foto, IT&Gadgets. Puteti urmari orice comentariu prin RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Samsung Galaxy S III a fost lansat ieri la Londra. Vezi ce noutati aduce!

Samsung Electronics a lansat la Londra smartphone-ul Galaxy S III, cu care firma sud-coreeană speră să îşi păstreze dominaţia în faţa celor de la Apple.

Galaxy S III dispune de tehnologie de recunoaştere facială şi un procesor mai puternic, care permite utilizatorilor să urmărească înregistrări video în timp ce scriu mesaje sau trimit un e-mail, informează Wall Street Journal.

Samsung speră că noul model va reduce cota de piaţă a rivalului Apple înaintea lansării următorului model iPhone în acest an. “S III este o evoluţie, dar nu o revoluţie.

Este o îmbunătăţire, dar nu schimbă regulile jocului şi nici nu doboară iPhone. Strategia Samsung este de a oferi tehnologie bună la un preţ mai ieftin şi va pune puţin pe gânduri Apple. Va exercita presiune asupra Apple pentru a dezvolta un iPhone 5 mult îmbunătăţit”, a afirmat directorul general al companiei de analiză Strategy Analytics, Neil Mawston.

Samsung Galaxy S III rulează cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi are un microprocesor quad-code Exynos 4 Cortex-A9 de 1,4GHz. Samsung Galaxy S III se conectează prin Wi-Fi la televizoare, laptopuri sau tablete si fi folosit ca controller pentru diverse jocuri.

Potrivit publicatiei Gizmodo, care l-a numit “împăratul Android”, smartphone-ul are şi câteva defecte, precum ecranul prea mare sau design-ul prea banal. Samsung Galaxy S III va fi disponibil în Europa, începând cu data de 29 mai.

Lasati un comentariu

Reclama