Accident grav pe Bd. Kiseleff intre un automobilist si un motociclist

Postat de on Apr 6th, 2012 and filed under Bucuresti. Puteti urmari orice comentariu prin RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Un motociclist în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost internat în stare de comă la spital, după un groaznic accident produs pe bd. Kiseleff.

Conform poliției, R. Andrei de 25 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Opel pe bd. Kiseleff, dinspre Piaţa Presei Libere către Arcul de Triumf. Când a ajuns în dreptul str. Primo Nebiolo, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers de pe o bandă pe alta şi a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Suzuki condusă de I. Horia de 31 de ani, din Bucureşti, care circula în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului moto, care a rămas internat la spital. R. Andrei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Tânărul a fost aruncat cu tot cu motocicletă pe contrasens. Potrivit unui martor, în urma impactului, victima a fost aruncată la doi metri distanţă.

Colegii motocicliști au venit repede la locul accidentului și au însoțit mașina ambulanței până la spital.

Lasati un comentariu

Reclama