Antonescu: PDL dă târcoale PNL şi PSD, în speranţa că unul dintre aceste partide va trăda | Stirile Zilei

Antonescu: PDL dă târcoale PNL şi PSD, în speranţa că unul dintre aceste partide va trăda

Postat de on Mar 16th, 2012 and filed under Galerie Foto, Interne, Politica. Puteti urmari orice comentariu prin RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Antonescu: PDL dă târcoale PNL şi PSD, în speranţa că unul dintre aceste partide va trăda

Crin Antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, că actuala putere “dă târcoale” PNL ÅŸi PSD, “în speranÅ£a că unul dintre aceste partide va trăda” USL pentru a salva PDL, susÅ£inând că liderii democrat-liberali “încearcă să întreÅ£ină iluzia că cineva s-ar mai compromite cu ei”.

ÃŽntrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la PloieÅŸti, cum comentează afirmaÅ£ia prim-vicepreÅŸedintelui PDL Teodor Baconschi care a spus că are încredere că lideri puternici ÅŸi cu experienţă din PNL “se vor elibera”, Crin Antonescu a catalogat drept “jenantă” atitudinea PDL care “dă târcoale” celor două mari formaÅ£iuni din USL, în speranÅ£a că una dintre ele “va trăda”.

“Actuala putere, prin toate vocile ei, nu doreÅŸte să vorbească despre gestiunea problemelor ţării, despre marile probleme din sănătate, din educaÅ£ie, din economie, din administraÅ£ie, din sistemul de ordine publică, nimic.

Nu doreşte să vorbească decât despre cine cu cine se va alia şi spun că este jenant că de fiecare dată, deşi au primit răspunsuri categorice şi din partea PSD, şi din partea PNL, tot dau târcoale în speranţa că unul din aceste partide va trăda o înţelegere sau această construcţie, care este făcută nu pentru noi, ci pentru milioane de oameni, şi că va salva PDL indiferent de rezultatul alegerilor.

AceÅŸti oameni care au vorbit ce au vorbit ÅŸi despre PSD ÅŸi despre noi încearcă să întreÅ£ină iluzia că cineva dintre noi s-ar mai putea compromite cu ei, încearcă să întreÅ£ină iluzia că deciziile politice au fost luate doar de mine, în PNL, doar de Victor Ponta în PSD, lucru care cred că este vizibil neadevărat”, a spus Antonescu.

ÃŽntrebat dacă se aÅŸteaptă ca ÅŸi alÅ£i lideri ai PNL să accepte diverse funcÅ£ii propuse de actuala putere, aÅŸa cum a făcut Teodor MeleÅŸcanu, preÅŸedintele PNL a spus că MeleÅŸcanu, “nu întâmplător”, nu făcea parte din conducerea PNL ÅŸi că niciunul dintre liderii “oficiali, reprezentativi, mandataÅ£i ÅŸi legitimi” ai partidului nu va proceda ca actualul ÅŸef al SIE.

“Liderii PNL la nivel central sunt membrii Biroului Politic Central sau ai Consiliului NaÅ£ional Executiv care reuneÅŸte în afară de membrii BPC, preÅŸedinÅ£ii tuturor organizaÅ£iilor. Fără îndoială că domnul MeleÅŸcanu, personaj cunoscut, cu notorietate, cu apreciere în bună parte, era un personaj politic important. Dar, în sensul în care vorbesc eu, domnul MeleÅŸcanu nu făcea parte din conducerea PNL ÅŸi nu întâmplător nu făcea parte, aÅŸa încât niciunul dintre liderii oficiali ÅŸi reprezentativi, mandataÅ£i, legitimi ai PNL, în urma ultimului Congres, nu a trădat ÅŸi nu va trăda. Niciunul”, a mai spus Antonescu.

Lasati un comentariu

Reclama