Mircea Sandu a fost audiat la DNA

Postat de on Apr 5th, 2012 and filed under Galerie Foto, Sport. Puteti urmari orice comentariu prin RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Mircea Sandu a fost audiat la DNA

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a fost chemat la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova.

Mircea Sandu a declarat, înainte de audieri, că nu se simte cu nimic vinovat, deoarece Universitatea Craiova a acţionat FRF în instanţele civile.

“Vă pot spune că am fost invitat la DNA, pentru lămuriri. Repet, am fost invitat, nu chemat”, a spus Mircea Sandu la intrarea în sediul DNA.

La ieşire, Sandu a fost la fel de expeditiv: “Am fost invitat aici. Nu se va pune sechestru pe sediul FRF. La revedere!”.

În schimb, avocatul său, Cristian Ene, a declarat că au fost convocaţi pentru a face unele clarificări în cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova.

“Nu am informaţia că la FRF s-ar fi pus un sechestru la această oră. Urmează ca după procedura de astăzi să aflăm. Ne-au invitat astăzi la sediul DNA, ne-au spus că trebuie făcute unele clarificări în urma declaraţiilor date de celelalte părţi în cauză. Nu ştim exact ce s-a declarat, pentru că urmărirea penală nu este publică, nu ni se aduce la cunoştinţă decât în momentul în care procurorul consideră că respectivele aspecte trebuie înştiinţate”, a spus Ene.

Lasati un comentariu

Reclama