TV Paprika este acum si in reteaua operatorului RCS – RDS

Postat de on Apr 6th, 2012 and filed under Cultura-Media. Puteti urmari orice comentariu prin RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

TV Paprika s-a lansat în rețeaua RCS & RDS. Postul poate fi urmarit in pachetele de televiziune analogică și digitală prin cablu, oferite de operatorul de telecomunicatii. Prin intermediul acestui parteneriat, RCS & RDS aduce unui numar de peste 3 milioane de telespectatori din România, o serie nouă de programe TV cu un conținut gastronomic.

Postul TV însumează 6 milioane de abonați în cele patru teritorii din Europa în care este transmis: Ungaria, România, Cehia și Slovacia, potrivit reprezentanților Paprika.

TV Paprika este deținut și operat în totalitate de Chello Central Europe, parte a Chellomedia, divizia europeană de conținut a Liberty Global, Inc. și a intrat pe piața din România în anul 2008.

Celelalte canale TV din portofoliul Chello Central Europe care emit în rețeaua RCS & RDS sunt: Minimax, Romantica, Zone Reality, Bloomberg și CCTV News.

Lasati un comentariu

Reclama